vrouwengeheimen

a89b694ad10038869ed5f0e6967923a1 - 10 dingen die ging uit van de mode
stijl

10 dingen die ging uit van de mode

Mode is onvoorspelbaar, nu de modieuze ding, en in het volgende seizoen. Voor dit, wij verzamelden alle antitrend en je zou niet moeten zoeken op verschillende sites beetje bij beetje.

a89b694ad10038869ed5f0e6967923a1 - 10 dingen die ging uit van de mode

Vandaag nemen we een ongekende controle van onze kasten, het gooien van allemaal is irrelevant dingen, en die zeker verzamelde een heleboel. Goed gedaan, de liefde van hamsteren en het opslaan van dingen met het idee dat het misschien nuttig is, kunnen we misschien in het bloed. Maar terwijl de Algemene reiniging niet is uitgevoerd, zullen we het niet vinden van ruimte voor nieuwe stijlvolle dingen, dus gaan van woorden naar daden.

Bandage jurken

Een paar jaar geleden de afwezigheid van een dergelijke outfit veilig gelijkgesteld aan een gebrek aan respect. Echt, hoe kun je anders het benadrukken van de schoonheid en seksualiteit van de formulieren? Monochromatisch en multi-gekleurde, kort, lange mouwen, of zelfs zonder, ze straalde gewoon overal: in restaurants, cafés, winkelcentra en zelfs kantoren (hoewel er sprake is van Frank seksualiteit, naar het schijnt, is niet precies de plaats).

0fa63a671a45167b9217690fd8b3dbe3 - 10 dingen die ging uit van de mode

Te strak, deze jurk accentueert elke bocht (en vaak elke kreuk), waardoor de nadruk op de schoonheid van de afbeelding. Een speciale “chic” is een bodycon jurk ultra-korte lengte, die vaak gecombineerd met een hoge naaldhak. Onnodig te zeggen dat zulke outfits zijn niet voor iedereen geschikt? Misschien, dat de totale fascinatie en speelde met deze trend een wrede grap: de ontwerpers te snel moe zijn van dergelijke buitensporige seksualiteit, en vandaag de echo ‘ s van het tijdperk van de glamour-look is minstens zo belangrijk. Houders van een niet-ideale vormen kunnen een zucht van opluchting groot, omdat de huidige trends in de mode toestaan dat ze er niet minder mooi dan de elegante dames.

55737161c7cdd25a9140f8511968693d - 10 dingen die ging uit van de mode

Ruimvallend eenvoudige rechte vorm en lengte van die ruimte laat voor de verbeelding zijn de belangrijkste motieven die gebruikt worden door ontwerpers. De belangrijkste trend is elegantie, en ze vulgair met korte jurken, zeker niet op de weg. De conclusie is simpel: bandage jurken hebben geen plaats in een moderne garderobe!

Kleding met spikes

Spreken over elegantie, u kunt het niet missen zoals een pijnlijk onderwerp, zoals kleding met spikes. En al was het een rock en grunge dat prediken regelrechte agressie en protest tegen wat we noemen de “beschaafde wereld”. Maar nee, de spikes hebben een hele rustige en fatsoenlijke office blouses, jassen, eenvoudig en bescheiden denim shorts of jeans.

48f53032cd64ab3d32c584a13e5ca7b6 - 10 dingen die ging uit van de mode

Deze glam rock onmiddellijk raakte een snaar bij de consument en een of andere manier nog steeds genieten van de ongelooflijke populariteit, en dan flikkeren in de straten. Dus waar beginnen we? Ah, Ja. Met de elegantie en vrouwelijkheid. Stel je voor Coco Chanel of een erkende stijl icoon Jacqueline Kennedy. Stel je nu voor ze op de spikes. Werkt niet? Het is hetzelfde. Nou, niet op een vrouwelijke manier tot het bijwonen van een dergelijke open agressie, kan niet!

d922971ddfee8f3069d204b4d4fafe6b - 10 dingen die ging uit van de mode

Daarom laat de spikes en studs om te feesten in stijl, grunge of rock concerten, zij zal niet zijn relevantie verliezen ooit.

Tutu rok

Het lijkt erop, wat is er meer vrouwelijke dan tutu rok? Gewichtloos, licht en elegant, ideaal! Misschien, maar niet buiten het podium. De eerste leiden de pack “in het licht” waagde de stylisten van de serie “Sex in the city” naast haar hoofdpersoon, zo briljant gespeeld door Sarah Jessica Parker. En dit risico is volledig gerechtvaardigd is, omdat de beelden fatinovy rok begon te gebeuren overal.

ec2d89dc3ea0f1befa7de69fd55ed7e9 - 10 dingen die ging uit van de mode

0af65033caefd18499432c62a55f3ee1 - 10 dingen die ging uit van de mode

De piek van deze trend werd bereikt, is een paar jaar geleden, toen slechts een lui meisje kreeg een tutu rok verschillende lengtes en kleuren. Maar vandaag de dag wordt deze trend is al achterhaald. Er is niets mis als het wordt gebruikt in een kinderlijk gezicht, maar een Volwassen en zelfvoorzienend dame kan zich niet veroorloven een dergelijke vrijheden. Want, laten we samen voeren lucht tule aan de achterkant brander, misschien op een dag zal nuttig zijn.

Neon kleding

Totale fascinatie met het rijk en het snijden van de eye colors brengt bijna alle stylisten naar afleiding. Ja, 2-3 jaar geleden, deze tinten geflitst op de catwalks, onmiddellijk Canow in de Zomer. Maar het publiek nam het met een Knal, massaal gekleed in kleurrijke kleding. Het Is belangrijk de dag van vandaag? Nauwelijks. Nou ja, tenzij je 10-15 jaar, of u gaat naar een avond waar de neon outfit zal je Koningin van de partij.

eb6ede7a8e440bafc82416102068907f - 10 dingen die ging uit van de mode

f6f3b1b88f564c201168dc93eb0ac6da - 10 dingen die ging uit van de mode

Voor het dagelijks leven of uitstapjes naar restaurants, theaters of sociale evenementen – NEE! (en ja, hoofdletters en een uitroepteken). Vandaag Relevant meer diepe en edele toon, van dat uitgaat van de aristocratie. Vervang de neon groen op de emerald of bottle green en bright blue Royal blue, en je ziet hoe je houding door zelf waterpas, hangers vermoord, en zijn gezicht werd ernstig. Dat is beter, toch? Het trekken van conclusies en neon Express dochter zal outfits voor de poppen, het is onwaarschijnlijk dat u nodig heeft.

Peplum

De naam van dit element ontvangen van de spaanse natie, dat een integraal onderdeel is van de nationale klederdracht. In de twintigste eeuw, de Baskische gemigreerd vanuit Afrika naar de catwalks en van daar naar de massa ‘ s. De laatste piek van zijn populariteit in 2012-13, wanneer elegante volant kreeg jurken, rokken en tops. Flirty en frivole vorm toegestaan om het aanpassen van de figuur te benadrukken van een dunne taille of voor het bevestigen van de ontbrekende volume aan de heupen.

07cbcf1953432dc262194fcf06afa7ef - 10 dingen die ging uit van de mode

90306cb56c5b329b466d66d3a66866b7 - 10 dingen die ging uit van de mode

Dergelijke kleding is verfraaid eigenaren absoluut elke vorm van vorm, hoogte of gewicht, die heel verantwoord is, omdat ze zien er heel goed uit. Maar, helaas, het is niet waar. Hier het verhaal is hetzelfde als met de bandage jurken – kleding peplum verdrongen meer gratis dress, knippen, waarmee je geen aandacht te besteden aan de figuur op alle. Gratis En silhouetten uitgegroeid tot een waardige vervanger van de verouderde baška, omdat moet afzien van dergelijke outfits.

Broek met lage taille

Het spreken over deze dingen, ik wil schreeuwen “NEE”, zelfs zonder uit te leggen. Dank God, deze dingen zijn uit de mode! Het is jammer dat een aantal dames die het niet begreep. Dit onderwerp is van belang een tiental jaar geleden, toen de jonge en slanke Britney Spears met ultra lage jeans in hun video ‘ s. En omdat we allemaal gedwongen om naar te kijken in de straten hangen laag opgehangen buik, de kanten en de peek-a-Boo ondergoed (deze broek zeker vaak dragen string-tangas vlinder of andere modellen, is versierd met kristallen,… mmmm, prachtig gezicht).

522f0ea4a754d2a217c0d7a04e11c507 - 10 dingen die ging uit van de mode

Dat lage fit is, kan het zich veroorloven alleen meisjes met een perfect figuur en verwisseld, we lijken te zijn vergeten. want, een zucht van verlichting, deze lelijkheid die we nooit zullen zien, tenminste ik hoop het. Om ze te vervangen relevant broek medium of hoge landing, die er veel beter uitzien op bijna elke afbeelding.

Kleding off shoulder

Ja, zo relevante deze zomer open schouders niet comme Il faut, wie had dat gedacht. Triest natuurlijk, maar wat kan je doen. Er waren er zo veel dat de trend heeft overleefd de bruikbaarheid zeer snel. Wat kan ik zeggen… gewoon een mooie blouse in boho stijl is niet te ver en mentaal vraag ontwerpers om ze terug te brengen in de mode snel.

b4791ff732da8648b5b8ab2412066da2 - 10 dingen die ging uit van de mode

4667b5f25be47d17979405a5f229bd0a - 10 dingen die ging uit van de mode

Turtleneck korte mouw

Absurd in de natuur ding. Zeker is opgeslagen in uw kast voor jaren. In massa gebruiken, ze leek bang om te zeggen zelfs meer dan tien jaar geleden! Want als dit overlevende nog steeds een plekje in uw garderobe, voel je vrij om te gooien! Zelfs niet na te denken in vraag te stellen!

35ae4855ff2fb7e32f5441e15e4bc90d - 10 dingen die ging uit van de mode

Nou, als een turtleneck te dragen? Bij warm weer, ongepast is van de hoge hals, en koude – korte mouw. Vervangen door een meer moderne en logische Duo: top/t-shirt en een jasje of knit cardigan. Dit stijlvolle en relevant is.

Gebreide blouse

De mensen begonnen te bellen nonnen. Bescheiden, laconiek, met een kleine rits en ronde hals, ze zijn meer geschikt voor schooluniformen. In de dagelijkse beelden die ze maken zelfs de helderste van de jonge vrouw zonder gezicht. Vergeet niet, de kleding moet altijd platter haar meesteres, en deze outfit net ontkracht je persoonlijkheid, het transformeren van de afbeelding in iets vage en nietszeggende.

70a2e77c67e2013879fd3a32d6ce050c - 10 dingen die ging uit van de mode

Nogmaals, ze zijn niet voor iedereen geschikt, omdat deze outfit maakt fouten in de figuur, zelfs indien zij zijn niet uit de natuur. Vervang een jas met volumineuze gebreid vest, jasje of vest, en je zult zien hoe veel helderder, en expressievere zal uw beeld!

Broek

Een zeer controversiële stuk van de kleding. Noch broek, noch shorts, vreemd lengte, waardoor lelijke elk silhouet. In principe, als een strand optie, korte broeken zien er vrij goed uit. Maar het probleem is dat de breedte van onze ziel is veranderd van een puur strand kleding in casual, op kantoor en zelfs sport.

2b4f7f30e284f1c56578cb24162c532f - 10 dingen die ging uit van de mode

Ze dragen met hakken, ballerina ‘ s, sneakers, laarzen van de winter, zelfs niet na te denken over de gepastheid van dergelijke combinaties. Nee, nee, geen toepassing van deze kleding! De gebruikelijke jeans of legging (voor degenen die graag dicht) zullen er nog veel meer interessant, en als je niet geven rust specifieke lengte – vervangen van de broek in een stijlvolle broek-of culottes. Ja, we zullen dus moeten werken aan magie, maar het is de moeite waard!